ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Prodej vakuovaných jídel znovu spuštěn. Objednávejte denně čerstvá jídla.

Právě máte vybraný závoz Prostějov. Vybrat závoz dle polohy nebo Vybrat závoz ručně

Ochrana osobních údajů

Jsme firma Rodina Koláčkova s.r.o., IČ: 05505101, se sídlem U parku 188, 798 03 Plumlov, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C., vložka 95771 a jako správce budeme zpracovávat Vaše osobní údaje dle níže uvedených podmínek.

Zpracováváme pouze osobní údaje, které nám poskytujete v souvislosti s registrací do našeho internetového obchodu vakuovanajidla.cz (např. v rámci objednávky našich produktů, atd.)

Jedná se tak nejčastěji o tyto údaje:

a dále údaje, které získáme

Hlavním důvodem, proč zpracováváme Vaše osobní údaje je, že budou zpracovány za účelem Vaší identifikace jako kupujícího, k realizaci a provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi. 

Vaše údaje dále zpracováváme za účelem:

Naši partneři jsou vázáni povinností mlčenlivosti a nesmějí využít poskytnuté údaje k žádným jiným účelům, než ke kterým jsme jim je zpřístupnili. Třetími stranami, které mohou mít přístup k Vašim osobním údajům tak dle povahy služby, kterou využíváte nebo jste využívali jsou:

Osobní údaje, které nám poskytnete, jsou zabezpečeny standardními postupy a technologiemi. 

Váš dobrovolně udělený souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoli bezplatně odvolat, a to prostřednictvím zaslání emailové zprávy na adresu vakuovanajidla@rodinakolackova.cz. Odvolání souhlasu nemá vliv na zpracování osobních údajů, které zpracováváme na jiném právním základu, než je souhlas (tj. zejména je-li zpracování nezbytné pro splnění smlouvy, právní povinnosti či z jiných důvodů uvedených v platných právních předpisech).

Závoz zdarma

u objednávek nad 600 Kč.

Dárek zdarma

k objednávce nad 1 000 Kč.

Jídlo od šéfkuchaře

a navíc bez zbytečného nádobí.

Bezkontaktní platba

využijte možnost platby kartou.